Поруч зі школою: У Полтаві восьмикласниці жорстоко побили свою однолітку (відео)

Ілюстрація: ЖЖ

В інтернеті поширюється відео, на якому група підлітків-учениць 8-го класу б'ють свою однолітку поруч з будівлею 38-ї школи в Полтаві. Про це пише інтернет-видання "Полтавщина", повідомляють Патріоти України.

Як зазначається, бійка сталася ще 12 листопада на вулиці Пушкіна, 74, проте відео бійки з'явилося в загальному доступі лише зараз.

У поліції розповіли, що батьки постраждалої у той же день написали заяву, тому правоохоронці відкрили кримінальне провадження за завдання умисного легкого тілесного ушкодження.

Поліція визначила постраждалою ученицю 8-го класу 38 школи. Дівчата, які її побили, є восьмикласницями інших шкіл міста.

На відео видно, як школярки розмовляють за рогом будівлі, коли раптом одна з них кидається на іншу, збиває її з ніг і починає тягати за волосся. Водночас інша дівчина б'є лежачу ногами. Очевидці за кадром коментують, що у дівчини розбитий ніс і тече кров. Згодом, небайдужому чоловіку, який вигулював собаку, таки вдалося розборонити підлітків.

Як зауважує інтернет-видання, жодна зі сторін поки не змогла пояснити причин конфлікту.

"Постраждала школярка повідомила, що під час розмови її почали бити. Інша сторона в поясненнях дуже розмито вказала, що "підійшли, почали бити". Поліція підозрює, що підлітки свідомо замовчують про справжню причину бійки", – зазначили у виданні.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події, триває розслідування.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...