Порвали вени і кинули спливати кров'ю: У лікарні Києва медики познущалися з 2-річного малюка

Дитину довелося терміново везти в іншу установу, знадобилася інтенсивна терапія.

Ілюстрація: ЗМІ

У 4-й дитячій лікарні Києва дворічній дитині, громадянину Італії, замість надання термінової медичної допомоги були нанесені тілесні ушкодження. Про це в Facebook написала мама дитини Ірина Ніжинська, повідомляють Патріоти України.

"Виявляється, важка інфекційна хвороба - це не найстрашніше. Найстрашніше - це звернутися по швидкій в клініку "Амедіа", яка направить в 4-у дитячу лікарню, де 2-річній дитині, що втрачає свідомість, неадекватна медсестра порве вени, так і не зробивши крапельницю, після півгодини нових спроб, психонувши, кине дитину спливати кров'ю, так і не обробивши нанесені рани. І якщо ви думаєте, що це фільм жахів, то ви помиляєтеся! Київ, січень 2018 року", - пише вона.

Також Ірина Ніжинська додала: "Звертаюся до своїх друзів - колег - поправте мене, якщо я упустила важливі деталі при встановленні фактів: малолітній дитині, громадянину Італії, замість надання термінової медичної допомоги були нанесені тілесні ушкодження, не надана необхідна допомога, в результаті чого стан погіршився і по приїзді в іншу клініку надана інтенсивна терапія, чого можна було уникнути, вчасно надавши необхідну допомогу".

Вона заявила: "Приїжджала слідчо-оперативна група, і ми сподіваємося на всебічне і об'єктивне розслідування. Але насамперед ми сконцентровані на швидкому одужанні дитини!". За її словами, після інциденту ніхто їм з лікарні не дзвонив.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...