"Пошли вон": Розвідка розповіла, як вчинила Росія із українськими військовими-зрадниками

Москві вони теж більше не треба.


Ілюстрація: regionews.sumy.uaУ підрозділах на території Криму командування ЗС РФ веде цілеспрямовану заміну колишніх українських військовослужбовців, які змінили присяги. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

За даними відомства, на аеродром Кача (Крим) прибуло п'ять нових льотних екіпажів для військово-транспортних літаків Ан-26 і літаків амфібій Бе-12.

"Новоприбулі льотчики замінять колишніх українських військовослужбовців, які перейшли на службу в ЗС РФ. "Українські" екіпажі планується передислокувати для проходження подальшої служби на територію РФ, зокрема – до складу частин Північного флоту ВМФ РФ", – відзначили в розвідці.

Крім того, констатували розвідники, в кінця 2017 року підрозділах російських окупаційних військ в Криму передбачається скасування більшості посад, які були укомплектовані військовослужбовцями-жінками, колишніми громадянками України.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...