Пошуки "спонсора" обернулись смертю: У РФ по-звірячому закатували студентку (фото)

Студентка з Новосибірська шукала спонсора в інтернеті. Її згвалтували, убили і кинули в лісі.

Христина Приходько. Фото: ЗМІ

У російському Новосибірську сталося жорстоке вбивство студентки. Дев'ятнадцятирічна дівчина ввечері поїхала на співбесіду і не повернулася. Пізніше її труп знайшли в сумці, кинутій в лісі біля пляжу, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Після смерті анкету студентки знайшли на сайті "Содержанки".

За даними ЗМІ, Христина Приходько жила з батьком і вчилася в Сибірському університеті споживчої кооперації. У квітні їй виповнилося 19 років.

У четвер, 21 грудня, дівчина вийшла з дому на 1-й Грушевській вулиці і відправилася на навчання. Увечері вона планувала поїхати в один з котеджів і влаштуватися на роботу гувернанткою. Того ранку батько студентки Костянтин Приходько бачив її востаннє.

О 20:00 телефон Христини ще був доступний, однак трубку вона не брала і скидала дзвінки. Крім батька, їй кілька разів телефонували друзі, однак і з ними вона розмовляти не стала.

У той же день батько Христини звернувся в поліцію із заявою про зникнення доньки. Її розшукували 35 правоохоронців. Труп дівчини виявили в Радянському районі неподалік від пляжу "Бумеранг" в суботу близько 14:20. Христину впізнали за татуюванням на передпліччі. За попередньою інформацією, дівчину згвалтували, а потім задушили.

Правоохоронці отримали доступ до соцмереж загиблої. В одній з них знайшли переписку з роботодавцем. Однак мова йшла не про прибирання котеджу, а про інші послуги. Дівчині ставили сумнівні запитання, причому в оголошенні вказувалося, що на роботу беруть тільки юних дівчат з модельною зовнішністю.

Думка про те, що Христина шукала підробіток інтимного характеру, прийшла до поліцейських після вивчення її сторінок в соціальних мережах. У Instagram-акаунті Христини виявили безліч фотографій в стилі ню.

Потім слідчі знайшли сторінку Христини на сайті "Содержанки", де чоловіки шукають собі дівчат для дозвілля. Дівчина вказала свої параметри і мету знайомства. Відповідно до анкети, її цікавили тільки постійні стосунки. Іншу інформацію про себе студентка повідомляти не стала.

Підозрюваних у вбивстві Христини вже затримали. Поліцейські спіймали двох 28-річних чоловіків через добу після того, як знайшли тіло дівчини. Одного з них вже підозрювали в згвалтуванні, проте адвокат допоміг йому "розвалити" справу. Була ще одна дівчина, яку виманили з дому під приводом роботи гувернанткою в котеджі, але вона на зустріч не прийшла.

Співробітники обласного главку Слідчого комітету вже порушили кримінальну справу за статтею "Вбивство".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...