Поскаржилася на домагання... і потрапила за ґрати: В Єгипті засудили туристку

Ліванську туристку 24-річну Мону ель-Мазбох засудили у Єгипті до 8 років в'язниці через скарги у соцмережах на домагання, повідомляють Патріоти України.

Суд, який відбувався у Каїрі, назвав заяви жінки навмисним поширенням неправдивих чуток, які завдають шкоди суспільству та дискредитують релігію. Наприкінці відпустки Мона запостила у Facebook 10-хвилинне відео. На ньому назвала Єгипет "сучим сином". Поскаржилася на сексуальні домагання, поганий сервіс і крадіжку грошей.

Пізніше вона опублікувала інше відео. У ньому перепросила перед "поважними мешканцями Єгипту" за свої висловлювання. "Як буде воля божа, рішення змінять. Це надто суворий вирок", прокоментував адвокат жінки Емад Камаль. Апеляцію призначили на 29 липня. 2006-го Мона перенесла операцію на мозку із видалення пухлини. Після того вона втратила здатність контролювати свій гнів. Також жінка страждає від депресії, повідомив адвокат.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...