Посковзнулась на льоду: У Києві авто на смерть збило жінку і втекло з місця ДТП (фото)

У середу, 30 січня, в Києві авто збило жінку і зникло з місця події. Про це пише ресурс dtp.kiev.ua, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався на перетині вулиць Дегтярівської та Шевцова. Там на проїжджій частині авто збило жінку, яка загинула на місці.

"За словами свідків події, жінку зачепило фурою. Можливо, послизнулася. На жаль, постраждалій відірвало ногу. На жаль, постраждалій відірвало ногу. Померла на місці", - йдеться в повідомленні.

А ресурс "Київ Оперативний" опублікував інформацію, що винуватцем аварії є водій вантажівки DAF з номерами CB4744AH, який і переїхав літню жінку. Відразу після ДТП він з місця зник. Києві введено план-перехоплення щодо розшуку та затримання даного транспортного засобу і водія.

На місці працює патрульна поліція і бригада швидкої медичної допомоги. Причини і деталі трагедії встановить слідство.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...