Посміємося? Команди з "ДНР" відправляться на фестиваль КВН у Сочі

Виступати в Сочі будуть команди КВН донецьких ВИШів.

Команда з "ДНР" відправиться на фестиваль КВН у Сочі. Ілюстрація:www.anbosta.by

Чотири команди КВН з так званої "Донецької народної республіки" відправляться на фестиваль Клубу веселих і кмітливих "КіВіН-2016", який пройде в російському Сочі з 11 по 25 січня. Про це заявив так званий "міністр" молоді, спорту та туризму "ДНР" Михайло Мішин і учасники команд, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт терористів ДАН.

"Делегація з чотирьох наших команд 10 січня 2016 виїжджає на міжнародний фестиваль КВН, який проходитиме в Сочі - це високий рівень. В "республіці" зараз напружена ситуація, але навіть у цей час ми можемо відправити наших хлопців", - заявив представник терористів .

Виступати в Сочі будуть команди КВН Донецького Національного технічного університету (ДонНТУ) "Малята-олівці", команда Донецької Національної академії будівництва і архітектури (ДонНАБА) "Зі смаком", "Факультет блатної романтики" (ДонНТУ) і збірна команда КВН Донецького Національного університету економіки і торгівлі (ДонНУЕТ).

"За весь рік ми зібрали програму, яку будемо показувати на фестивалі. У Сочі буде розподіл по лігах, ми будемо прагнути потрапити до Центральної або Телевізійної ліги", - зазначив капітан команди "Малята- олівці" Сергій Самохін.

Для участі у фестивалі, за словами редактора Юзівської ліги КВН Ксенії Мірошник, учасники команд відправили заявку на офіційний сайт Міжнародного союзу КВН, і у відповідь їм прийшло запрошення взяти участь в іграх.

"Наші хлопці на фестивалі зможуть поспілкуватися зі своїми колегами з команд Росії, редакторами провідних ліг. Це великий обмін досвідом", - додав Мішин.

Раніше ведучий другої ліги КВН в Росії Олександр Масляков-молодший не виключив, що команди з "ДНР" і "ЛНР" можуть увійти у Вищу лігу КВН. За його словами, для цього потрібно результативно взяти участь у зимовому сочинському фестивалі.

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...

"Погіршення ставлення не помітив": Український футболіст розповів, що його найбільше здивувало після переїзду в Польщу

неділя, 5 травень 2024, 12:59

Український футболіст Лехії Максим Хлань поділився враженнями від проживання в Польщі, передають Патріоти України. Цього сезону Максим запалює у Першій лізі Польщі. У суботу, 4 травня, 21-річний півзахисник відзначився у ворота Тихи, оформивши свій вос...