Посол Швейцарії в Україні потрапив у масштабну ДТП (фото, відео)

Поліція встановлює обставини аварії.
Фото: ФБ

Шестеро людей постраждало внаслідок аварії біля Львова. Серед них двоє іноземних громадян. Аварія сталась 27 червня о 19:20 на автодорозі Київ-Чоп біля села Дідилів Кам'янка-Бузького району, повідомляють Патріоти України.

"55-річний громадянин Швейцарії, керуючи автомобілем Volvo СХ60, рухаючись з Києва в напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4 під керуванням мешканця Львівщини та автомобілем Chery, за кермом якого перебував львів'янин", - повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Троє водіїв та троє пасажирів транспортних засобів отримали травми. 48-річна жінка-пасажир автомобіля Volvo із Києва шпиталізована в хірургічне відділення лікарні швидкої допомоги Львова. Водій автомобіля Volkswagen Т4 шпиталізували в Буську районну лікарню. Водія і двох пасажирок автомобіля Chery - 48-річну львів'янку та її 11-річну доньку, після огляду та надання медичної допомоги відпустили додому.

Громадянина Швейцарії - водія автомобіля Volvo, після огляду та надання медичної допомоги в міському травмпункті Львова відпустили додому. ЗМІ повідомили, що постраждалий є послом Швейцарії в Україні.

"Посол Швейцарії (на дипломатичних номерах SDR038 автомобіля Volvo СХ60 ) рухався у напрямку Львова, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4, після чого зіткнувся з автомобілем Chery", - повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Поліція встановлює обставини аварії. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Джерела у правоохоронних органах повідомили, що у ДТП потрапив посол Швейцарії в Україні і Молдові Гийом Шойрер з дружиною.


Джерело: УНІАН

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...