Пост Макаревича про ідіотизм і Медведєва розбурхав соцмережі

Співак відзначив слабкість позиції російської влади в питанні корупції прем'єр-міністра.

Андрій Макаревич. Фото: styler.rbc.uaРосійський музикант, лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич обурився реакцією влади на розслідування Фонду боротьби з корупцією про нерухомості прем'єра Дмитра Медведєва. На своїй сторінці Facebook співак заявив, що його та інших громадян Росії просто тримають за ідіотів, повідомляють Патріоти України.

Російська влада замість того, щоб розбити аргументи авторів розслідування про корупцію прем'єр-міністра Дмитра Медведєва, спростовують його тим, що політик Олексій Навальний перебуває під слідством.

"Я середньостатистичний споживач інформації. Нам показують фільм про Медведєва. І вся інформація начебто аргументована. Що чекає в цьому випадку людина від влади у відповідь? Що пан Навальний нас дезінформує, а насправді все так-то і так-то. І тоді протест в'яне, уражений доводами. Що нам говорять? Що все це нісенітниця, а Навальному вірити не можна, так як він сам під слідством", — написав Андрій Макаревич.

"Це відповідь? Я розумію, що ми всі ідіоти, але щоб настільки?" —обурився музикант. Варто відзначити, користувачі соцмережі підтримали головний посил Макаревича, про що свідчить кількість лайків і репостов. Пост сподобався 3 тисяч осіб, близько 220 — поділилися на своїх сторінках.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...