Помста? Догхантеру Святогору проломили череп на виході з суду (фото)

21 лютого догхантера Олексія Святогора жорстоко побили біля метро Лук'янівська в Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Київ Оперативний".

На шкуродера напали близько 17:00, коли він повертався додому після першого засідання по його справі, яке проходило в Шевченківському районному суді Києва. За вбивство сотень бездомних тварин у Києві, Одесі, Ізмаїлі та інших містах України йому загрожує до 5 років позбавлення волі. Після нападу Святогор знаходиться в лікарні у важкому стані.

"Сьогодні київський шкуродер Олексій Святогор, вбивця бездомних собак, після засідання суду йшов по своїх справах, але спіткнувся і впав. Його подільники шкуродери хочуть цей безглуздий інцидент спихнути на самосуд з боку зоозахисників і просто небайдужих громадян!" - написано в повідомленні.

Нападники вдарили Святогора важким предметом по голові. Коли він впав, вони продовжували наносити удари по тулубу та кінцівках предметом, схожим на кастет. У лікарні медики діагностували у Святогора втиснутий перелом лобової кістки черепа, а також наклали шви на рвані рани на обличчі і потилиці. На нього чекає складна операція.

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...