Поставили на коліна: У Росії підлітки жорстоко познущалися зі школярки (відео 16+)

Наразі поліція встановлює всі подробиці справи, зловмисниці затримані.

Скріншот

У російському Орлі вихованки соціально-реабілітаційного центру для неповнолітніх побили 12-річну дівчинку і змусили вибачатися на колінах, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеграм-канал Mash.

Так, це сталося 9 січня ввечері. 15-літніх Лізу, Настю і Машу розлютило те, що Влада розповіла вихователям про те, що вони вночі фотографувалися голими. Після недовгих роздумів дівчинки обрали для кривдниці міру покарання за її вчинок.

На опублікованих кадрах підлітки б'ють ридаючу Владу зі словами, що, "якщо вона ще раз відкриє рота в їхній бік", на дівчинку чекає покарання.

Нині прокуратура перевіряє центр, а вихованки, які побили Владу, вже виключені із закладу. Місцеві співробітники правоохоронних органів почали перевірку, повідомляє Life.ru.

"Троє неповнолітніх дівчаток, які завдавали удари неповнолітній, рішенням Залізничного районного суду Орла поміщені в ЦВСНП при УМВС Росії по Орловській області строком до 30 діб", - прокоментували у відомстві.

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...