Потопає в смітті: Мережу шокували фото російського міста

Відходи розкладаються прямо на вулицях, а в дворах будинків стоять розбиті та покинуті машини.

Фото: ЖЖ

Російське місто Мурманськ потопає в смітті: відходи розкладаються прямо на вулицях, а в дворах будинків стоять розбиті та покинуті машини. Це одне з найбільш "вимираючих" міст РФ - з 1991 року населення тут зменшилася на 37,5%. Про це написав російський блогер Ілля Варламов у своєму блозі на LiveJournal, повідомляють Патріоти України.

"Саме місто потопає в смітті. Комунальне господарство розвалене, міський транспорт розвалений, народ біжить", - написав він. За словами Варламова, перспективне в Мурманську риболовецьке ремесло навмисне знищується. "Правила вилову постійно посилюються, за браконьєрство (навіть мимовільне, коли в сіті потрапила пара рибин забороненої до вилову породи) періодично не просто штрафують, а садять в колонію суворого режиму", - заявив блогер.

Місцеві жителі, за словами Варламова, вже звикли до такої ситуації в місті і навіть активно її захищають. "Я до сих пір не можу повірити в те, що відбувається. Ну не буває так, щоб столиця багатою на природні ресурси області так виглядала. Щоб Місто-Герой було завалений сміттям. Щоб красивий "Русский Север" покидали люди. Може бути, Мурманськ дійсно хтось прокляв? " - підсумував Варламов.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...