Потріскані стіни і стеля, що валиться на голову: Жахи української медицини (фото)

У мережі з’явилося фото однієї з лікарняних палат у Києві, повідомляють Патріоти України.

Тріснуті стіни, стеля, що обвалюється, відсутність розеток і оголені дроти - неповний перелік «комфорту» для хворих. Примітно, що палата призначена для пацієнтів після реанімації.

«БСП..особистий привіт Уляні Супрун і всьому уряду !! Вам не соромно? Подивіться де і як лежать люди після реанімації. Вітчиму погано стало, він АТОшник, повернувся додому з контузією, впав, крововилив в мозок», – підписала фото Анна Осипова.

«Комфортабельність» палати обурила користувачів Фейсбук. «Жах !!! Анюта, на жаль, напевно їм не соромно. Ми їздимо в неврологію на Богатирську, там дітки лежать … А таргани вдень бігають по палатах, як ніби вони там теж лікуються», «У такій палаті лежить боєць АТО, який перед вихідними, затяжними потрапив по швидкої», «Тварюки!», «Який жах! Цікаво, чи керівництво лікарні щось робило, щоб було краще?! Це головний лікар мав би зробити ті фото і лист прохання до місцевої влади, до Супрун, до депутатів», «У цих мразей сорому немає», – коментують користувачі соцмережі.

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...