"Поцелуй в ср...ку нас, ублюдок": Українці відреагували на нові погрози Путіна щодо НАТО

Враховуючи, скільки усього трапилося через те, що українці не встигли вступити в Альянс, можна припустити, що там їм точно буде більш затишно. Незважаючи на усі погрози зовні.

Путін зробив багато зла ще до погроз. Ілюстрація: ТАСС.

Погрози президента Росії Володимира Путіна негайною і вкрай негативною реакцією на вступ України в НАТО підняли хвилю обурення. Українців розлютила така позиція російського президента. Про це свідчать численні коментарі в соціальних мережах, передають Патріоти України.

При цьому Путіна підняли на сміх. «Помните как запорожские казаки писали турецкому султану и в конце написали: поцелуй в сраку нас, ублюдок», «Украина уже много лет соседствует с НАТО и крупнейшим мировым агрессором. И не боится !!! Неужели такой трус самом деле», «Если Украина вступит в НАТО, то ей будет по уже по ху.. что там будет думать Путин…», "Ржу-немагу", оно, это х..ло, и перед странами Балтии кулачками потрясал и ножками Тупало))). Ну и что? Страны Балтии все в НАТО! А что х… ло сделало кроме, извините, «пук-пук-пук»)))))))», «Украина ему, как кость в горле, то все пошло не так», — пишуть у коментарях.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...