Потужний удар: Бойовики зазнали великих втрат на Донбасі

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. Окупанти зазнали втрат, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штабу ООС.

17 січня російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню. У смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики обстрілювали з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу населеного пункту Південне та з мінометів калібру 82 мм, стрілецької зброї позиції українських військ в районі населеного пункту Кримське.

Також в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" злочинці обстріляли позиції українських військових: в районі населеного пункту Піски – п'ять разів з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, двічі зі стрілецької зброї – в районі населеного пункту Невельське, поблизу селища Водяне – з гранатометів та стрілецької зброї.

Бойовики вели вогонь по українських захисниках з гранатометів поблизу селища Славне та з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка, а також з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Опитне.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 17 січня, троє окупантів загинуло.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...