Повернення до балалайки і війни: Мережу насмішив пост про нібито масову втечу російських емігрантів з Канади в РФ

Росіянка, яка чомусь залишилася в "бездуховній" Канаді, заявила, нібито "заздрить тим, хто повертається на батьківщину".

Саме за такими пейзажами сумують росіяни? Фото: соцмережі.

У мережі розповіли про дивну тенденцію з втечею російських емігрантів з Канади в Росію. Нею поділилася в Facebook Elena Frumin Sitnikova, передають Патріоти України.

"Їдуть друзі, їдуть. Валять з Канади хто куди. У кого є громадянство, повертаються в Росію. У кого немає - їдуть шукати щастя в інші країни. Сенс один - бути ближче до Росії. Хтось через сімейні причини збирається жити на два будинки", - написала вона.

"Все правильно. Валіть, не отруюйте собою світ. Повертайтеся до своїх балалаєк", "Звичайно, додому! Тільки у нас тут війна намічається... З Америкою і Україною...", "Це що за маячня? Ахахаха, довго складали цю історію? у мене багато знайомих, які за 2017-2018 звалили в США і Канаду, і ніхто там зараз навіть чути про Росію не хоче. Ви що за маячню взагалі пишете?", "Маячня якась, мама дорога. хто в ту Росію повертається. Біжать звідти сотнями тисяч на рік - це ще по заниженій офіційній статистиці", "От би всі, кому на Заході не подобається, поїхали звідси!", - пишуть коментатори.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...