Повернення до витоків 8 Березня: У Гамбурзі оголені дівулі з Femen зруйнували паркан на вулиці червоних ліхтарів

Активістки розкритикували той факт, що громадська вулиця десятиліттями була недоступною для жінок.

Активістки повалили паркан на вулиці червоних ліхтарів. Фото: AFP.

Оголені активістки Femen у Міжнародний жіночий день зруйнували захисний паркан на вулиці червоних ліхтарів у Гамбурзі, виступаючи проти сексуальної експлуатації жінок, торгівлі і сексуального насильства. Про це повідомляє видання Die Welt, передають Патріоти України.

Цією акцією організація хоче "засудити сексуальну експлуатацію жінок, торгівлю людьми та сексуальне насильство, яке ховається за воротами і дверями секс-індустрії", пояснили у Femen на своїй Facebook-сторінці.

Металевий паркан на Гербертштрассе є бар’єром та захисним екраном водночас. Для жінок і молодих чоловіків, молодших 18 років, доступ на 100-метрову вулицю заборонений. На Гебертштрассе у вікнах сидять напівоголені повії, що розмовляють із перехожими-чоловіками.

Активістки також розкритикували той факт, що громадська вулиця десятиліттями була недоступною для жінок. Одна активісток написала на спині англомовний напис "Між жінками – жодних стін".

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...