Повертаються морози: Синоптики розповіли про погоду до кінця січня

Мороз та сніг утримуватимуться в Україні практично до кінця місяця.

В Україну повертаються сніг та морози. Ілюстрація:uk.vnews.agency

В Україну повертаються морози. У найближчі дні температура вночі впаде до -20, при цьому деякі області завалить снігом. Похолодання очікується вже з 18 січня. Про це розповів Обозревателю начальник Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, інформують Патріоти України.

"Температура вночі опуститься до -10 -15, а на північному сході України до -20", - розповів Кульбіда. Денна температура стабільністю не потішить і коливатиметься від -5 до -10.

"Приблизно такий характер погоди утримуватиметься в Україні практично до кінця місяця" - розповів Кульбіда.

У деяких областях, таких як: Харківська, Полтавська, Черкаська, Кіровоградська, Дніпропетровська, Миколаївська та Одеська 18-20 січня очікуються рясні снігопади. Висота сніжного покриву складе 30-50 см.

У Києві помірний снігопад очікується вже в суботу, 16 січня, при цьому висота сніжного покриву складе 8-10 см.

Начальник Гідрометцентру зазначив, що морози з температурою -25 і вище в найближчі кілька тижнів в Україні не очікуються, при цьому додав, що наприкінці січня є ймовірність дуже низьких температур. "Але сказати з упевненістю, якою буде температура в ці дні, на даний момент не можемо", - сказав Микола Кульбіда.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...