Пов'язані з "Аль-Каїдою": У ЗМІ повідомили, хто взяв відповідальність за вибух в метро Санкт-Петербурга

Жертвами вибуху в пітерському метро стали 16 осіб.

Наслідки теракту в пітерському метро. Фото:http://www.svoboda.org/

Як відомо, З квітня в Санкт-Петербурзі на перегоні між станціями метро "Сінна площа" та "Технологічний інститут" прогримів вибух, жертвами якого стали 16 осіб. Відповідальність за теракт в метро Санкт-Петербурга взяло на себе угруповання, пов'язане з терористичною організацією "Аль-Каїда". Про це повідомляє моніторингова група SITE Intelligence Group, передають Патріоти України з посиланням на видання Медуза.

Жертвами вибуху стали 16 осіб. Незабаром після цього на станції "Площа Повстання" було виявлено і знешкоджено ще один саморобний вибуховий пристрій.

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за статтею "теракт". За версією слідства, виконавцем теракту був громадянин Росії Акбаржон Джалілов 1995 року народження, уродженець Киргизстану. Слідчі вважають, що Джалілов спочатку заховав бомбу на станції "Площа Повстання", а потім підірвався у вагоні метро.

У рамках розслідування теракту були затримані 10 передбачуваних учасників джихадистських осередків. Всі затримані - вихідці з країн Центральної Азії.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...