"Повний нуль": Стало відомо, як друг Путіна відмив купу грошей на Кримському мосту

Завдяки найдешевшому проекту, який вибрали для будівництва мосту через Керченську протоку, один із друзів президента Росії - олігарх Аркадій Ротенберг - отримав багато грошей. Про це заявив відомий мостобудівник, автор двох українських проектів мосту через Керченську протоку Георгій Росновський, повідомляють Патріоти України.

За його словами, об'єкт побудований погано і неякісно. "Думаю, що на будівництві Керченського мосту в Росії відмили величезну кількість грошей. Тому й вибрали найдешевший із проектів, а грошей в нього вклали величезну кількість", — зазначив він і звернув увагу на те, хто був підрядником будівництва.

Так, за словами Георгія Росновського, компанію "Стройгазмонтаж" пов'язують із близьким другом російського президента Володимира Путіна олігархом Аркадієм Ротенбергом. "Як фахівці-мостобудівники вони — нуль", — сказав мостобудівник.

Георгій Росновській не береться прогнозувати, скільки простоїть міст через Керченську протоку, оскільки особисто він проект не бачив, а судити за телевізійною картинкою складно: "Але можу сказати, що міст побудований погано і неякісно. По ньому поки не дозволяють рух вантажівок, пускають тільки легкові автомобілі".

Джерело: Факты

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...