"Повзла з проломленим черепом!": У Житомирі затримали ймовірного вбивцю дівчини і матері (фото)

У Житомирському районі затримали головного підозрюваного в жахливому подвійному вбивстві Анжеліки Карпець і її матері Ірини, повідомляють Патріоти України.

Як зазначив начальник Головного управління обласної поліції на сторінці в Facebook В'ячеслав Печененко, затриманий 26-річний житель Житомира.

"Ми обґрунтовано підозрюємо його в причетності до подвійного вбивства. Шокуюча своєю жорстокістю подія відбулася 16 лютого в. Житомирі. Тоді у власному будинку загинули 41-річна жінка та її 21-річна дочка", - написав він.


Нагадаємо, сожливим мотивом страшного подвійного вбивства матері і дочки, тіла яких знайшли на території приватного будинку в Житомирі 16 лютого, могли бути ревнощі. Поліція вважає, що злочин скоїв колишній хлопець Анжеліки, який її переслідував. Мотивом кривавого злочину також могли стати невинні фотографії в соцмережах.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...