Пожежа у дитячому таборі "Вікторія": Ще одному посадовцю оголосили про підозру

Посадовцю райвідділу ДСНС повідомлено про підозру через пожежу в одеській "Вікторії". Керівник структурного підрозділу не вжив необхідних заходів про припинення роботи дитячого табору, передають Патріоти України.

Прокуратура Одещини повідомила про підозру посадовцю Київського районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій у неналежному виконанні службових обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу прокуратури Одеської області.

Слідчі прокуратури здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами службової недбалості посадових осіб державних органів та органів місцевого самоврядування, що призвело до трагічних наслідків у дитячому таборі "Вікторія" (ч. 2 ст. 367 КК України).

"За даними слідста, керівник структурного підрозділу ДСНС не вжив необхідних заходів щодо часткового чи повного зупинення роботи табору, у той час як був належним чином проінформований, що на об'єкті упродовж 2016-2017 років виявлено та задокументовано ряд суттєвих порушень Закону у сфері техногенної та пожежної безпеки, які становили потенційну небезпеку для життя та здоров'я людей", - повідомили у прокуратурі.

Нагадаємо, пожежа у дитячому таборі "Вікторія" сталася в ніч з 15 на 16 вересня. Під час пожежі загинули три дівчинки.

Колишній заступниці мера Одеси оголосили про підозру та обрали запобіжний захід.

Також про підозру повідомлено директорові табору "Вікторія" Петросу Саркісяну та виховательці закладу Наталії Янчик. Петрос Саркісян, згідно з рішенням суду, знаходиться у СІЗО, а Янчик відпустили на поруки народним депутатам.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...