Працює в суді: У мережі повідомили скандальні подробиці про водія, який переїхав жінку з дітьми під Черніговом

Фото: ФБ

Тридцятирічний водій Volkswagen Caddy, який у Чернігівській області на смерть збив жінку з двома маленькими дітьми, працює в суді. Про це "Обозреватель" дізнався з джерел в правоохоронних органах, повідомляють Патріоти України.

За даними джерела, під час оформлення ДТП водій заявив поліціянтам, що ніде не працює. Пізніше з'ясувалося, що чоловік є провідним спеціалістом управління забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах одного з судів у м.Києві.

Поліція повідомила, що водій затриманий у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито провадження за статтею 286 частина 3 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Ведеться слідство.

Нагадаємо, що ДТП сталося 20 листопада на трасі Київ - Чернігів, поруч із селом Сираї. Загиблі - 28-річна Тетяна П. і двоє її дочок: Мар'яна і Вероніка.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...