Працювали на замовлення: Знешкоджено банду, котра займалася підпалами по всій Україні

Правоохоронці Одещини під час спецоперації знешкодили злочинне угруповання, яке на замовлення підпалювало майно підприємців та інших громадян по всій Україні.

Зазначається, що правоохоронці вийшли на слід та наразі затримали 4 бандитів, які переховувалися в Одесі. Про це повідомив у речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко, зазначають Патріоти України.

"Угруповання працювало на замовлення, а саме - займалося підпалами майна: будинків, автомобілів підприємців та інших громадян", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, останній підпал приватної власності зафіксовано декілька місяців тому на території Лиманського району Одеської області. Зараз правоохоронці намагаються встановити замовників злочинів.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...