Православ'я, ТБ чи армія: Стало відомо, кому більш за все довіряють росіяни (статистика)

Оприлюднені дані свідчать про деградацію, страх та духовне загнивання.

"Всероссийский центр изучения общественного мнения (ВЦИОМ) выяснил, какие структуры вызывают наибольшее доверие у россиян; на первом месте рейтинга оказалась армия.

“Наибольшую поддержку и одобрение деятельности, по сравнению с другими, наши сограждане по-прежнему выказывают армии (87,0%), а также Русской православной церкви (71,9%), средствам массовой информации (65,4%)”, — говорится в исследовании.

Как выяснили социологи, меньше всего жители страны доверяют судебной системе (37,2%), оппозиции (37%) и правоохранительным органам (31,4%)."

Повз цей пост я, звісна річ, пройти не зміг, ось що скажу.

Перше - армія: чому вона на першому місці?

Ось чому: огидне принижене життя, нікому не потрібне та безперспективне; тому ("пофрейду") і підтримують найсильнійших, тобто озброєних головорізів, та їм глибоко начхати що вони будуть робити, на лугандоні, в Сирії, де завгодно.

Друге - Церква російська:

За останні десять років Гундяєв спромігся її повністю згнобити, хоча ще є поодинокі випадки здорового глузду. Чого ж скрепи, які до тих своїх церков самі не ходять, називають себе вірною паствою?

Бо їм треба десь у залишках свого нікчемного мозоку знайти для себе хоч якесь виправдання, інколи ще мабуть мучать докори сумління, та кирило тут як тут: "святі скрепи, слухайте мене, ви найсвятіші, ви обрані!"

Слухають, хоч у самого кирила підтримка пастви менш 17%. От такі ненадійні парафіяни.

Їдемо далі.

Третє - ТV:

Що тут сказати, російське телебачення об'єднує "велич армії" та "святість скреп". Як наслідок - суцільна деградація, та духовне загнивання..... "держитесь там", скрепи... якщо ще можете, звісно.

Щиро ваш, о.Лука.


Опублікував: Лука Радванський

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...