Правосуддя? Пенсіонерці, яка вбивала собак на очах у дітей, 5 років в'язниці замінили на випробувальний термін

Трагедія розігралася в серпні 2018 року в селі Девладове Софіївського району, на Дніпропетровщині.

На Дніпропетровщині до умовного терміну засудили пенсіонерку, яка на очах у дітей вбивала безпритульних собак. Про це інформує у понеділок прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, передають Патріоти України.

Так вироком Софіївського районного суду Дніпропетровської області 60-річну громадянку визнано винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.299 КК України (жорстоке поводження з тваринами).

Трагедія розігралася в серпні 2018 року в селі Девладове Софіївського району.

Вказана громадянка помістила безпритульну собаку в поліетиленовий мішок та, не реагуючи на прохання дітей та дорослих припинити злочинні дії, нанесла не менше 5 ударів мішком об бетонне покриття дороги, спричинивши тварині несумісні з життям тілесні ушкодження, після чого викинула її у яму зі сміттям.

Через декілька днів обвинувачена повторно скоїла умисний злочин відносно ще однієї безпритульної собаки, побивши її до смерті лопатою.

Свою вину підсудна визнала повністю. Обвинувачення підтримувалось Жовтоводською місцевою прокуратурою.

Суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. На підставі ст.75 КК України її звільнено від відбування покарання у вигляді позбавлення волі з випробувальним строком на 3 роки.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...