Правозахисник розповів, як змусити шляховиків не класти асфальт у сніг

В саркастичній манері експерт пропонує ввести в Україні новий календар.

Про проблему украдання асфальту в Україні пише у своєму блозі правозахисник Вадим Володарський, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Очередной раз сегодня видел, как кладут асфальт … ну, не в снег, он в том месте убран, да и температура плюсовая. Но в лужи. И я понял, что нужно сделать для улучшения состояния наших дорог.

Украине нужен новый Календарь! По которому Новый год будут отмечать не 1 января, а 1 июля. И тогда, если выделенные деньги нужно срочно освоить в конце года, это будет не ноябрь и декабрь, а май и июнь. И тогда асфальт точно не будут класть в снег, и с гораздо меньшей вероятностью – под дождем.

Другого способа бороться с таким «ремонтом» (практикуемым у нас всегда и при дабой власти) я не вижу…
А пока этого не произошло – отвечаем на вопросы: «Зачем в городе джип?»"

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...