"Правий сектор" і Перун: У мережі підняли на сміх новий фейк "ДНР" (фото, відео)

Так званий "заступник командуючого оперативним командуванням ДНР" Едуард Басурін відзначився черговим безглуздим фейком про українських військових.

Едуард Басурін. Фото: Твіттер. Користувачі мережі посміялися над черговим безглуздим заявою так званого "заступник командуючого оперативним командуванням ДНР" Едуарда Басурина про те, що українські військові нібито принесли в жертву богу Перуну людину. У Twitter Necro Mancer з'явилося відповідне відео з заявою бойовика, передають Патріоти України.

Той же блогер опублікував фото бойовика "ДНР", поруч з яким на дереві висить череп тварини.

"Ексклюзивне фото язичницького капища правосеків. Тільки #Басурин'у не показуйте", - підписане зображення.

"Це просто хворий старий", "По старій правосековській традиції, жертва була в трусиках", "Де можна знайти календар з усіма "червоними датами" у радикалів-язичників ЗСУ? Ну, щоб в черговий святковий день поберегтися", - коментують заяву бойовика користувачі мережі.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...