Предок Путіна? Археологи відкопали в Росії інопланетного монстра (фото)

Думки спеціалістів розійшлися: одні вважають, що знайдені останки належать цапу, а інші - дивному божеству.

Фото: ЗМІ

Російські археологи в горах Адигеї знайшли пару черепів невідомих науці істот і скриню з емблемою "Аненербе", повідомляють Патріоти України.

Під час вивчення загадкових знахідок учені розійшлися в думці. Палеозоологи і член Омського відділення географічного товариства Росії Олексій Бондарев впевнений, що це тільки два черепи кавказьких гірських цапів. Але міфологи, глянувши на унікальні знахідки, заявили, що це аннунаки Стародавніх Шумерів, рогаті божества.

"Погляньте на ці характерні круглі отвори в нижній частині черепа - це основа хребта. Його розташування вказує на те, що істота пересувалася вертикально на двох ногах. З інших дивацтв - відсутність щелеп, замість рота у цієї істоти по колу кілька отворів. Також ми бачимо дуже великі очниці, від яких йдуть два відгалуження у вигляді рогових наростів", - розповів один з учених.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...