Представниця України на "Міс Всесвіт" показала унікальний національний костюм для конкурсу (фото)

На створення розкішного конкурсного костюма для Альони Сподинюк пішло 4 місяці кропіткої роботи.

Альона Сподинюк. Фото: Караван историй.

Уродженка Криму Альона Сподинюк, яка представлятиме нашу країну на конкурсі "Міс Всесвіт" в цьому році, показала розкішний національний костюм вагою в 25 кг, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Головним елементом костюма 19-річної красуні є старовинний вишитий вручну килим, з якого зроблена спідниця. До речі, цьому килиму вже близько 70 років, його купили у приватного колекціонера.

"На створення національного костюма для" Міс Україна Всесвіт" пішло близько 4 місяців кропіткої роботи. Над ним працювала команда з шести швачок. Загальна вага костюма - більше 25 кілограмів. Щоб звикнути до костюму, потрібно кілька тижнів тренувань", - розповіли дизайнери.

Нагадаємо, що конкурс "Міс Всесвіт" відбудеться 29 січня на Філіппінах.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....