"Преступление совершила сама Ноздровская": Вбивця правозахисниці залишив передсмертну записку

Чоловік стверджує - його син був тверезим, їх родину оббрехали.

Ірина Ноздровська. Фото: ЗМІ

Затриманий за підозрою у вбивстві юриста Ірини Ноздровської Юрій Россошанський - батько Дмитра Россошанського, який два роки тому на смерть збив сестру Ноздровської Світлану, залишив записку родині. Про це пишуть "Факти", посилаючись на дружину затриманого Ольгу, повідомляють Патріоти України.

"Чоловіка дійсно затримали. Перед цим Юра написав щось на зразок передсмертної записки", - сказала Ольга Россошанська.

Видання наводить текст листа:

"Беззаконие и бездействие властей в нашей стране довело меня до крайности. Я так жить не хочу. Прошу родных простить меня. Жена, дочь, внуки, сын Дима, я вас любил всю жизнь и за вас готов отдать свою жизнь. Все равно повесят убийство этой гадкой подлой лживой юристки-активистки на меня. Главное, чтобы не трогали ни жену, ни друзей, ни наших родных. Пусть лучше винят меня. Хотя я этого не совершал. Преступление совершила сама Ноздровская, так как сильно много знала о депутатах, предвыборных деньгах депутатов еще с 2012 года. Вот они ее и заказали. Затравили меня, мою семью, сына, всех наших родных и знакомых по селу. Эта Ноздровская со своими батьками, коррумпированными судьями апелляционного и Обуховского суда, журналистами… Все СМИ, газеты, ТВ клеветали на моего сына. А он этого не хотел. Был трезв. Ложь и клевета меня достали. Я всю жизнь был честным семьянином, тружеником. И все, что исходило от Ноздровской и ее окружения, все эта фальш, меня достала", - йдеться в записці.

Разом з тим, видання INSIDER повідомляє, що Юрій Россошанський в ході слідчого експерименту і допиту повідомив деталі вбивства.

Россошанський розповів, що діяв один, і повідомив, що вбив Ноздровську в результаті сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів.

"Під час допиту він сказав, що на зупинці сталася сварка, після чого він дістав ніж і завдав потерпілій удари в шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одяг, на якій залишилися краплі крові, спалив у себе вдома в грубці", - відзначило джерело.

У свою чергу, перший заступник глави Нацполіціі - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін - стверджує, що підозрюваний у вбивстві Ноздровської не робив відвертих зізнань.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...