Президент дотримав слово: Комбат "Мауглі" отримав орден Богдана Хмельницького (посмертно)

Андрій Жук потрапив у пастку бойовиків на Донбасі.

Андрій Жук нагороджений орденом Богдана Хмельницького посмертно. Фото:http://tsn.ua/

Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив командира 3-го батальйону 72-ї окремої механізованої бригади майора Андрія Жука, відомого під позивним "Мауглі", орденом Богдана Хмельницького I ступеня. Відповідний указ розміщено на офіційному сайті глави держави, передають Патріоти України.

"Україна втратила справжнього Воїна", - наголосив Порошенко, дізнавшись про загибель військового.

"За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові", - йдеться в документі.

Нагадаємо, Андрій Жук, відомий під позивним "Мауглі", загинув 27 травня, потрапивши в засідку, влаштовану диверсійно-розвідувальною групою бойовиків.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...