Президент намагався зберегти обличчя: Ветеран АТО відмовився потиснути простягнуту Порошенком руку (відео)

Свій вчинок Олег Толмачов пояснив тим, що присутність Порошенко тільки образила честь поранених військових.

На змаганнях у Чернігові ветеран полку "Азов" відмовився потиснути руку Петру Порошенко під час церемонії нагородження переможців відбору до збірної "Ігор Нескорених-2018", повідомляють Патріоти України з посиланням на "Коментарі".

За словами ветерана, його обурило те, що Порошенко хвалився тим, що ініціює створення окремого міністерства допомоги ветеранам та учасникам бойових дій. Не дивлячись на те, що війна триває вже 4 роки, і президент повинен був це зробити набагато раніше. Також не сподобалося те, що голова держави розповів про свій візит до Німеччини, що на думку Толмачова було недоречно.

«Війна вже йде чотири роки, і це, з одного боку, добре, що в цьому році в іграх взяли участь більше поранених бійців ніж в минулому, і вони цікавляться спортом, і мають можливість потрапити в збірну України, але Петро Порошенко повинен був закінчити війну набагато швидше (як він і обіцяв), а не «затягувати» її на чотири роки, тому б і поранених було б набагато менше», - сказав чоловік.

Відзначимо, що Олег Толмачов один з перших добровольців полку «Азов», який поїхав на Донбас захищати нашу країну від російських окупантів. Отримав поранення влітку 2014 року в бою під Маріуполем недалеко від селища Сартана. Однак Олег продовжив боротися в тилу після тривалого лікування, є активним громадським діячом і представником «Національного Корпуси».

Варто додати, що, за підсумками змагання «Азовець» з Черкас Толмачов може увійти до збірної України на змаганнях «Ігри Нескорених».

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...