Президент України несподівано відзначив гурт ONUKA і репостнув нову пісню колективу (відео)

Порошенко наголосив, що позиція гурту щодо виступів з російськими артистами на одній сцені заслуговує на глибоку повагу.

Гурт ONUKA відмовився виступати на одній сцені з російськими артистами у Чехії. Фото:reprobatemagazine.uk

3 листопада український гурт ONUKA заявив, що відмовляється виступати на одній сцені з російськими артистами у Чехії. Президент України Петро Порошенко у своєму Facebook прокоментував таке рішення українського гурту, передають Патріоти України.

"Принципова громадянська позиція ONUKA заслуговує на глибоку повагу. Сьогодні ввечері (10 листопада, – ред.) український гурт виступить у Празі сольно, адже вони наполягли, що не будуть ділити сцену з представниками держави-окупанта. Дякуємо за патріотизм та популяризацію української музики у світі", – йдеться у повідомленні.

До допису президент прикріпив відео нового синглу ONUKA "GUNS DON’T SHOOT".

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...