Президент України вручив розвідникам нагороди та ордери на квартири (фото, відео)

Указом Президента нагороди присвоєно 87 воїнам військової розвідки

Розвідники отримали ордери на квартири. Фото: прес-служба Президента України

Президент України вручив розвідникам державні нагороди та ордери на службові квартири під час урочистих заходів до Дня військової розвідки. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Президента.

Порошенко зауважив, що є символічним той факт, що саме у цей святковий день 24-ої річниці військової розвідки України відбувається введення у експлуатацію комфортного, сучасного житла для військовослужбовців Центру технічної розвідки ГУР Міноборони України та їх сімей. Житло побудували швидко та якісно.

Також Президент заявив, що в цей день співробітники ГУР Міноборони отримають службові квартири у Києві. Всього у 2016 році військовим ЗСУ вже виділено 909 квартир. З них 52 отримали розвідники, і ще 10 отримали їх у святковий День розвідки. Порошенко зауважив, що такого ніколи не було.

"Житло повинно бути не нагородою, а звичайною справою для військового, тому я буду прикладати максимум зусиль для вирішення цієї гострої проблеми. Впевнений, що у цих домах будуть панувати мир, злагода та любов", - сказав Президент.

Крім того, Порошенко вручив високі державні нагороди розвідникам. Указом Президента нагороди присвоєно 87 військовослужбовцям військової розвідки. Зокрема, полковник Вадим Скібіцький отримав орден Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, полковник Яна Косович отримала орден княгині Ольги ІІІ ступеня.

Під час урочистостей Президент також вручив бойовий прапор одній із частин ГУР Міноборони як символу честі, доблесті та бойової слави.

Після завершення урочистої церемонії Президент відвідав квартиру одного з військових, поспілкувався з розвідником та його сім'єю. Також він оглянув спортзал, їдальню, мінімаркет. У новому гуртожитку проживатимуть понад 70 військових різних категорій.

Австралійський боксер порівняв Ломаченка... з Ейнштейном

вівторок, 7 травень 2024, 12:51

Василь Ломаченко все ще залишається сильним боксером, попри свій вік. Так вважає майбутній суперник українця Джордж Камбосос, передають Патріоти України. Австралієць порівняв свого майбутнього суперника по чемпіонському поєдинку з відомим у минулому на...

Суд визнав винним: На Львівщині працівник ТЦК водив авто під наркотиками

вівторок, 7 травень 2024, 12:14

На Львівщині суд визнав працівника районного винним у водінні авто в стані наркотичного сп'яніння. Йому призначили 17 тис. грн штрафу з річною забороною керувати транспортними засобами. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України. Повідомля...