Прямо на очах дитини: Всесвітньо відому модель зарізав чоловік (фото)

Фото: ЗМІ

Відому молдавську модель, зірку Playboy Анастасію Чекаті вбив чоловік на очах у новонародженої дочки. Після злочину вбивця наклав на себе руки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Тіло 31-річної Анастасії, також відомої як Anastasia Cia, було знайдено в її квартирі в Кишиневі. Стоматолог Олексій Мітакі завдав дружині кілька ножових поранень, несумісних з життям, а потім звів рахунки з життям. При цьому в квартирі залишалася новонароджена дочка пари.

Немовля, якому було всього три тижні, знайшли на місці злочину місцеві аварійні служби. Дитину відразу ж госпіталізували, про її подальшу долю невідомо.

Анастасії Чекаті була відомою моделлю в Молдові. За час своєї кар'єри, яка почалася в 16 років, дівчина знялася для обкладинок культових чоловічих журналів GQ, Playboy і Maxim. Також вона знімалася в серіалі під назвою "Las Fierbinti" та інших телепроектах.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...