Прямо перед боєм з Гассієвим: Усик несподівано розпрощався зі своїм тренером (відео)

Напередодні фінального бою Суперсерії з росіянином, український боксер Олександр Усик лишився без тренера.

Український чемпіон світу за версіями WBC і WBO у важкій вазі Олександр Усик вийде на ринг проти чемпіона IBF / WBA росіянина Мурата Гассіева фактично без головного тренера. Український боксер повідомив в превью до поєдинку, що припинив співпрацю з Сергієм Ватаманюком, повідомляють Патріоти України.

За словами Усика, Ватаманюк не був його тренером по-справжньому, а тільки допомагав йому в деяких нюансах. "Зараз ми розлучилися, тому що його робота не допомагала мені розвиватися. Я не хочу працювати з людиною, просто щоб хтось був. Ватаманюк - хороший хлопець, але хороший хлопець - це не професія", - сказав Усик.

В інтернет мережі поширюється інформація, що готує українця до найважливішого бою в кар'єрі його катмен Расс Анбер, який у нього в команді вже кілька років. Також, частково підготовкою Усика займається батько-тренер Василя Ломаченка Анатолій Ломаченко.

Фінальний бій Суперсерії між чемпіоном світу за версіями WBC і WBO у важкій вазі Олександром Усиком і російським володарем поясів IBF і WBA Муратом Гассіевим пройде 21 липня в Москві. Українець має намір перемогти. Напередодні була інформація, що поєдинок під загрозою зриву, адже за словами менеджера Усика Егіс Клімаса, організатори не виконують взяті на себе зобов'язання.


Опублікував: Тетяна Ісічук

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...