"Пряники закінчились. Залишився батіг​": Президент доручив покарати винуватців за п'яні "розбірки" резервістів на Чернігівщині

Головнокомандувач дуже рішуче налаштований боротися з такими явищами в армії.

Резервісти на Чернігівщині. Фото: скріншот

Президент Петро Порошенко доручив міністру оборони Степану Полтораку покарати винних за халатне ставлення до резервістів 1-ї танкової бригади в Гончарівську. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко, інформують Патріоти України.

"Президент доручив міністру оборони покарати винних за недбале ставлення до резервістів першої танкової бригади в Гончарівську", - написав він.

Рішення президента вже прокоментував його радник Юрій Бірюков.

"Работаешь, суетишься, фонтанируешь идеями. Президент твои идеи поддерживает, ездит к бойцам, критикует за показуху, помнит героев, звонит эльфам. А потом - херась - какой-то дебил призывает 1800 человек вместо 1100, потом отмораживается и "лишние" себе под забором проводят время... по разному..."- описав суть справи Бірюков.

За його словами, президент дуже рішуче налаштований боротися з такими явищами в армії.

"Вот только я теперь злой. Да. И помимо идей по культивированию "перемог", я даю советы по наказанию "зрад". И Президент сейчас больше хочет именно это. Пряники закончились. Остался кнут", - підкреслив радник.

"Понимающие в политике поймут разницу в поручении министру обороны. Можно было "доручаю розібратися". Но пряники закончились", - резюмував він.

Як повідомлялося раніше, покинуті на Гончарівському полігоні в Чернігівській області резервісти замість вдосконалення військових навичок "тренувалися" в розпиванні алкогольних напоїв і бійках.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...