Про футболістів, які допомагають українській армії на Донбасі: "Люди віддають своє життя, а у них немає нормального взуття", - екс-голкіпер "Шахтаря"

Ян Лаштувка

Колишній воротар «Шахтаря» і «Дніпра» розповів спортивному журналісту Андрію Сеньківу про українських футболістів, гроші, війну, допомогу армії, політику і багато іншого, зазначають Патріоти України.

"Мене здивувало, яка форма у військових, у що вони одягнені. Зозуля показував фотографії – це просто нереально. Люди віддають своє життя, а у них немає нормального взуття. Роман питав у команди, хто може дати тренувальну форму, тому що військовим нічого одягти.

Для мене Роман – справжній патріот України. Він ніколи не займався створенням фондів, ніколи не хотів, щоб його носили на руках. В один день подумав – і почав робити. Він збирав гроші, ліки, форму, створив свій фонд.

А є такі футболісти, які їздили в зону АТО, щоб просто сфоткатись. Вони нічим не допомогли – робили фото і їхали. Якщо спортсмен каже, що в Україні зараз все добре і немає війни, то це дивно.

Інша справа – в усьому світі. Дійсно вже немає ніякої інформації про те, що в Україні йде війна. Все стихло – люди думають, що все добре. Але це ж не так.

Я розмовляв з друзями з Донецька і України. Кажуть, що два дні тиша, а потім знову починають стріляти. Ніхто не знає, скільки людей там вмирає", – каже голкіпер.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...