Про війну без цензури: Військовий зі Львівщини випустив кліп з назвою "Сепаратюга" (відео)

Про події на сході України часом варто говорити вголос, не добираючи "красивих слів". Десантник записав пісню, у якій чутно біль усіх солдатів.

Богдан Ковальчин. Фото google.com

Десантник з позивним FM випустив кліп на пісню "Сепаратюга". Виконавець відвертої композиції Богдан Ковальчин зі Львівщини без цензури розповів про події на сході, повідомляють Патріоти України.

“Надеемся, эта песня придаст вдохновения, настроения и драйва прежде тем, кто на передовой - для будущей победы, а она обязательно наступит!” - написав Ковальчин на своїй сторінці в Facebook.

До війни Богдан Ковальчин працював на радіостанції, через що й отримав на форнті позивний FM. В армію він пішов добровольцем, став десантником вісімдесятої аеромобільної бригади. Воював в гарячих точках, був снайпером.

Писати пісні Ковальчин почав на Донбасі, а після демобілізації взявзя за запис композицій у професіональній студії. Боєць хоче випустити сольний альбом фронтових пісень.

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...

"Це був наклеп": Тернопільська бібліотека після скандалу з переселенцем попросила в омбудсмена "захисту від хейту"

середа, 24 квітень 2024, 13:53

Колектив Тернопільської обласної бібліотеки для дітей зробив офіційну заяву і звернувся до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця. Відповідну заяву оприлюднили на сторінці бібліотеки, передають Патріоти України. "Колектив Те...