Пробач, педофіле! Маск влаштував перепалку з дайвером, який рятував дітей у Таїланді

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск назвав “педофілом” учасника операції з порятунку дітей із затопленої печери в Таїланді. Відповідне звинувачення Ілон Маск опублікував на своїй сторінці у Twitter, але пізніше видалив повідомлення, повідомляють Патріоти України.

Так, підприємець назвав Вернона Ансворта “педофілом” у відповідь на слова Ансворта про те, що міні-субмарина, яку Маск запропонував використовувати для евакуації дітей, це “піар-трюк”. Антсворт раніше також говорив у коментарях для ЗМІ, що у підводного човна Маска “немає абсолютно жодних шансів”. Представники Маска і його компанії на запит CNN про коментарі не відповіла.

До слова, минулого тижня Маск розповів, що особисто доставив у Таїланд у печеру Тхам Луанг Нанг Нон міні-підводний човен, який можна використовувати для евакуації людей.

Однак рятувальники відмовилися використовувати апарат. Глава рятувального штабу назвав міні-субмарину “хорошою і просунутою технологією”, але зазначив, що для операції її використання “недоцільне”.

Нагадаємо, дитяча футбольна команда Вепрі разом з тренером опинилися у печері 23 червня. В той день пішли дощі, і та печера виявилася заблокованою. Дайвери виявили дітей 2 липня, а до десятого липня діти та їх інструктор були врятовані.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...