Проблеми у користувачів в усьому світі: Стався масштабний збій у роботі Facebook і Instagram

Представник Facebook заявив, що компанія знає про проблеми користувачів з доступом до соцмережі.

У роботі соціальних мереж Facebook і Instagram стався масштабний збій. Проблеми в роботі Facebook спостерігаються з 17:56 за Києвом, в роботі Instagram - 18:01 по Києву, на збої скаржилися користувачі з усього світу. Про це повідомив сервіс Downdetector, передають Патріоти України.

Як зазначається, виникли проблеми з доступом, оновленням стрічок і збої при відправці і завантаженні файлів. Найчастіше на збої у Facebook скаржилися користувачі у США, на Філіппінах, а також у Європі (Великобританія, Нідерланди та ін.) та Латинській Америці (Бразилія, Перу). Проблеми з Instagram мають жителі Східного узбережжя США, а також Великобританії, Франції і Нідерландів.

Представник Facebook заявив, що компанія знає про проблеми користувачів з доступом до соцмережі. Причини збою він не назвав.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...