"Продалася": Відому українську співачку жорстко розкритикували за фото з російської премії

Користувачі написали безліч гнівних коментарів під фото співачки, зазначивши, що вона зрадила український шоу-бізнес і, крім того, зіткнулася з творчою кризою.

Фото: Інстаграм

Українську співачку Ані Лорак розкритикували в Instagram за фото з російської премії МузТБ. Лорак отримала нагороду в номінації "Кращий дует" за спільну пісню з росийским репером Мотом, повідомляють Патріоти України.

"Цікаво, Аня вже змінила громадянство?", "Ані Лорак і в Росії бажаного успіху не досягла(Лобода і те обскакала), і в Україні все втратила. Пік успіху вже позаду, на жаль", "Ані, а скільки така тарілочка коштує?", "У Лорак давно криза творчості. Всі пісні, кліпи і манера виконання - одна причесана довга, нудна пісня. З середини 90-х одна і та ж накрохмалена зачіска, макіяж і коротка спідниця. Ми всі виросли і помінялися, а вона застрягла в тому образі вже 20 років", "Все боїться випасти з образу. Вона вже і Кіркорову нецікава", "Вона явно розраховувала на більший успіх, вибираючи для себе російський шоу-бізнес, в який вклалася чимало. Але, мабуть, її обігнали багато і за переглядами, і по преміях, і по залах. Тому що душа пішла", - написали в коментарях користувачі.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...