Продавав немовлят іноземцям! В Україні викрили небезпечний "медичний центр"

Генеральна прокуратура 16 липня повідомила про підозру представнику українського медичного центру, який займався продажем немовлят іноземцям. Про це на брифінгу в понеділок заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляють Патріоти України.

За його словами, встановлено, що в 2010 році молдовани, які також мають громадянство Німеччини, заснували в Україні медичний центр "Біотехком" з надання послуг в галузі репродуктивної медицини.

На початку 2011 року їхніми клієнтами стало італійське подружжя, яке потребувало допомоги сурогатної матері. "Останні (медичний центр - ред.) зобов'язалися виростити для них немовля за 30 тисячі євро", - повідомив генпрокурор.

За його інформацією, українські правоохоронці з'ясували, що італійці не надали медичному закладу біоматеріал і були відсутні в Україні у момент запліднення. Тобто відбувся продаж української дитини іноземцям.

Луценко розповів, що італійське подружжя, використавши підроблені документи центру "Біотехком" і українського РАГСу, зареєструвалося батьками дитини і в жовтні 2011 року вивезли немовля до Італії. Медичний заклад отримав від іноземців 32 тисячі євро, мати – 6 тисяч. За його словами, на території України зафіксовано більше тисячі таких випадків.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...