"Продажные журналисты никогда меня не сломят", - заявив Саакашвілі у ефірі (відео)

Журналістка в адресованому Саакашвілі питанні згадала, що його називають популістом.

Саакашвілі. Фото: соцмережі

В ефірі політичного ток-шоу "Шустер LIVE" стався словесний конфлікт між журналісткою з Рівного Ольгою Ферар і екс-главою Одеської обласної держадміністрації Михайлом Саакашвілі. Про це повідомляють Патріоти України.

Журналістка в адресованому Саакашвілі питанні згадала, що його називають популістом. "Такі продажні журналісти, як ви і ваші власники, ніколи мене не зламають, як би ви мене ні обзивали популістом, вам не сховати того факту, що я був єдиним президентом в радянському просторі, який не допустив корупцію, збільшив бюджет Грузії в 11 разів ... я знаю, що є розумні журналісти і продажні журналісти. Скільки б не кричали "Ганьба!", я вас не боюся", - заявив він у відповідь.

Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook виправдав свою поведінку тим, що Ферар є помічником депутата від БПП Миколи Орлова, якого, за словами одеського екс-губернатора, багаторазово викривали в корупції. "Ось хто з нами бореться, це до відома моралістів, які вважають, що мені слід ковтати їх брудні звинувачення", - написав він.


ВИДЕО

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...