"Профі із гри в боулінг": Волонтер показав, як українські бійці рознесли позиції "ЛНР" (відео)

Вогонь було відкрито з українського переносного протитанкового ракетного комплексу РК-3 "Корсар", у результаті чого докучливий кулемет окупантів разом із його розрахунком був знищений.

Окупантів було знищено. Фото: скріншот з відео.

Український волонтер Юрій Мисягін розкрив подробиці знищення бійцями ЗСУ кулеметного розрахунку терористів "ЛНР" на Донбасі. На своїй сторінці у Facebook він уточнив, що потрапляння в ціль сталося в районі села Катеринівка Луганської області, де "одна з позицій російсько-терористичних військ доставляла вже дуже багато дискомфорту", передають Патріоти України.

"Кулемет "УТЁС" калібру 12,7 на одному з ВОПів противника практично не замовкав", — пояснив Мисягін. "У нас у ЗСУ є різні профі, в тому числі з гри в боулінг. Страйки вміють вибивати відмінно... Для примусу до дотримання мирних домовленостей у ситуацію довелося втрутитися "спецам по грі в боулінг" з 54-ї бригади", — продовжив він.

За словами волонтера, вогонь було відкрито з українського переносного протитанкового ракетного комплексу РК-3 "Корсар", у результаті чого кулемет разом із розрахунком був знищений. "І настала недовга тиша", — написав волонтер.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...