"Пройдя 1 км ВСУ будут уже на поселке": Путінські "гібриди" у паніці тікають із "армії "ДНР"

У ситуації, що склалася, найманці звинувачують своїх «кураторів», а також Мінські угоди.

Селище Трудовські у окупованому Донецьку. Фото: соцмережі.

Бойовики «ДНР» все частіше відмовляються брати участь в бойових діях і «йдуть на громадянку». Про це повідомляють вони самі або їхні прихильники в соціальних мережах, передають Патріоти України.

«Два моих друга со стажем войны 4 года ушли на гражданку на днях. Почему? Не хотят быть мясом», — написав один із авторів.

Прихильники бойовиків з обуренням зазначають, що таке трапляється все частіше. За їх словами, найманці бачать, що в певних точках ЗСУ вже занадто близько. «Пройшовши 1 км ЗСУ будуть вже у селищі. Ось так вони близько», - зазначив коментатор, кажучи про селище Трудовські в Донецьку. У ситуації, що склалася, бойовики звинувачують своїх «кураторів», а також Мінські угоди.


Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає