"Проклята орда": Окупованим Кримом прокотилася хвиля мітингів (відео)

В окупованому Росією Криму пройшли кілька мітингів проти схваленої Кремлем пенсійної реформи, яка передбачає підвищення віку для виходу на пенсію, повідомляють Патріоти України.

Так, 22 липня мітинг пройшов у Феодосії, у якому брали участь комуністи, представники ЛДПР і пересічні мешканці міста. Мітингувальники вимагали відставки прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва, а пенсійну реформу називали "політикою геноциду".

"Два тижні тому проклята орда єдиноросів "державної ради Криму" схвалює пенсійний геноцид, що просувається Медведєвим. Проклята орда депутатів-єдиноросів два дні тому в першому читанні приймає цей вовчий, антинародний, антиконституційний законопроект. Влада Медведєва ненавидить власний народ, вони роблять все, щоб ми швидше потрапили в труну", - заявив на мітингу перший секретар кримських комуністів Сергій Богатиренко.

За пару днів до цього, 20 липня, мітинг проти пенсійної реформи пройшов і в Севастополі. Мітингувальники прийняли резолюцію з вимогою відкликати закон про реформу і проханням втрутитися президента РФ Володимира Путіна. Ще на початку липня подібний мітинг пройшов також в Сімферополі.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...