Прокинулася совість чи інстинкт самозбереження: населення"ЛДНР" відмовляються воювати проти України

Місцеве населення вже досить чітко розуміє агресивні цілі терористів так званих "республік", впевнений представник Міноборони України.

Місцеве населення не хоче йти в "ополчення" терористів. Ілюстрація:lastnews.com.ua

Жителі окупованих територій в Луганській та Донецькій областях відмовляються вступити в ряди терористів "ЛНР" і "ДНР". Про це заявив заступник директора департаменту Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв'ю виданню УНН, повідомляють Патріоти України.

"На окупованих територіях Луганської та Донецької областей здійснюються заходи з вербування на військову службу серед місцевого населення. Спочатку такий заклик був оголошений 8 грудня минулого року.

Потім 14-17-го січня цього року. В окупованих терористами районах почалася друга хвиля мобілізації. Проблема в тому, що місцеве населення не бажає проходити так звану військову службу в цих корпусах", - сказав Скібіцький. Він також уточнив, що місцеве населення чітко розуміє агресивні цілі терористів "ЛНР" і "ДНР".

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...