Проломили череп: На Запоріжжі по-звірячому вбили екс-депутата райради

Поховають 35-річного Костянтина Гурульова у вівторок, 20 березня, у його рідному селі Щасливцеве Генічеського району Херсонщини.

Фото: ЗМІЕкс-депутат Генічеської райради Херсонської області Костянтин Гурульов трагічно загинув у Запоріжжі, звідки мав летіти до Туреччини, повідомляють Патріоти України.

Учитель фізкультури, який минулого скликання був депутатом Генічеської райради, Гурульов разом із друзями мав вилетіти з запорізького аеропорту до Туреччини, але перестав виходити на зв'язок, після того, як рейс було скасовано.

Згодом з'явилася інформація, що невідомого того ж віку, що і зниклий екс-депутат, без документів знайшли в непритомному стані з проломленим черепом біля запорізького вокзалу. Чоловіка ушпиталили, але врятувати не змогли. Не приходячи до тями, він помер за три дні. Родичі, що приїхали з Херсонщині, упізнали в померлому Гурульова. За попередньою інформацією, екс-депутата вбили під час пограбування.

Назад у 1930-ті? У Росії запропонували повернути трудові табори

четвер, 2 травень 2024, 9:54

епутатка законодавчих зборів Томської області РФ Катерина Собканюк виступила із пропозицією повернути в Росії трудові табори. Вона вважає, що це може вирішити проблему нестачі робітників. . Зокрема, йдеться про ситуацію на будівництвах. Залучати до ро...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...